Generatorer

Uppsala Generatorservice – Din specialist på generatorer. Vår rika erfarenhet av att renovera generatorer, över 50 år i branschen, tillsammans med den breda kompetens våra specialister har, gör att vi kan ta oss an de mest svårlösta fallen.

Bilgenerator

Att renovera din generator är en hållbar lösning, både för miljön och för ekonomin. När en generator lägger av så handlar det oftast om rörliga slitagedelare som släpringar, kol eller lager som gett upp.

En stor del av våra uppdrag kommer från företag med stora företagsflottor och entreprenadåkare, såsom verkstäder, lantbrukare, maskinfirmor och åkerier.

Har du en veteranbil där det inte går att få tag på en ersättningsgenerator? Inga problem: vi har hjälpt många nöjda kunder att bli av med den lysande laddlampan. Mekar du själv med bilen så hittar du alla reservdelar du kan tänkas behöva. Allt från regulatorer och generatorkol till remskivor och mycket mer.

Renovering är en lönsam affär

Hos oss kostar en felsökning bara 100 kr och väljer du sedan att låta oss renovera din generator så bjuder vi på felsökningskostnaden. Det lönar sig alltså alltid att låta oss titta på din generator innan du bestämmer dig för att byta. Självklart renoverar vi även nya bilar och har investerat i toppmodern utrustning som möter de krav som nya datorkontrollerade motorer ställer på en serviceverkstad.

Kolla in vilken Generator du använder på den härlänken.

Nya generatorer till både moderna fordon och veteranbilar

Om du trots allt behöver byta ut din generator har vi ett stort utbud och erbjuder många olika modeller, allt från växelströmsgeneratorer för 6-, 12- och 24-voltssystem, samt likströmsgeneratorer för 6-voltssystem.

Kontakta oss med dina laddningsproblem och för mer information samt priser.

Reservdelar för generatorer

Vi har det mesta i reservdelsväg till din generator.

Kontakta oss för priser på bland annat:

  • Laddningsrelä, internt/externt.
  • Kol.
  • Lager.
  • Diodbryggor.

Vi erbjuder även renovering av ditt aggregat.

Illustration av hur en startmotor ser ut.