Specialister på generatorer och startmotorer sedan 1968

Uppsala Generatorservice är inte som en vanlig bilverkstad. Vi är specialister på generatorer och startmotorer och har varit i branschen sedan 1968. I dag är vi ett av ett handfull företag i hela landet som ägnar oss åt just den här typen av service. Vi är med vår erfarenhet och breda kompetens specialister på att renovera generatorer. Vi tar oss an även de mest svårlösta fallen och har tillgång till de reservdelar som kan behövas.

I vår serviceverkstad har vi toppmodern utrustning som möter de krav som ställs för att kunna serva och renovera nya datorstyrda motorkomponenter.

Bilmekaniker

Felsökning av generator kostar bara 100 kr

Att renovera din startmotor eller generator kan snabbt löna sig. Kom in och prata med oss och låt oss göra en felsökning innan du bestämmer dig för att köpa helt nytt. En felsökning kostar bara 100 kronor som givetvis dras av på priset för en eventuell reparation.

Vi har under åren hjälpt mängder med ägare till såväl lastvagnar och entreprenadmaskiner som nya bilar och veteranbilar, och vi kan renovera generatorer och startmotorer för alla elsystem.

Vi erbjuder också ett brett utbud av fordonselektriska tillbehör till din bil.

Vi erbjuder även ett stort antal tillbehör till din bil, bland annat:

  • Batterier
  • Kabel/kabelskor
  • Lampor och annan belysning
  • Batteriladdare

Kontakta oss

Kontakta oss med din förfrågan på info@generatorservice.se eller telefon 018-10 63 85.

Vi står för hög kvalitet, snabb service och bra pris. Bilproblem vill ingen ha och med vår hjälp är du snabbt ute på vägen igen.

Välkommen till oss på Uppsala Generatorservice!

Man som tankar och samtidigt ringer på support